;

    İlginizi Çekebilecek Ürünler

    Şifreli Geçiş Sistemleri

    Şifreli Geçiş Sistemi Nedir?

    Şifreli Geçiş Sistemleri, Bu sistemler yetkisiz erişimi önlemek, güvenliği artırmak amacıyla tasarlanmıştır, yüksek performanslı şifreli geçiş ve personel takip yazılımı ile entegre bir sistem olarak çalışmaktadır. İş yerlerinde personelin, müşterinin güvenliğini üst düzeye sağlayabilmek için, personeller şifreyi girerek giriş-çıkışların takibini yaparak kontrol altına alınıp bu sistemleri günlük yaşamımızda da sıklıkla görebiliriz, Ofislerde, Bankalarda, Hastanelerde, Fabrika kamu kurumları gibi yerlerde yer alır. 


    Şifreli Geçiş Sistemi Kullanım Amaçları;

    Şifreli geçiş sisteminde Personellerin ayrı ayrı şifreleri girerek geçiş yapmasını sağlamaktadır. Bu durumda iş yerlerinde çalışanların saat kaçta girip çıktığını takibini  yapmaktadır.  Personellerin kontrolünü sağlamak amacıyla kullanılan bir geçiş kontrol sistemidir. Sistemleri Kaydederek yönetimi ve güvenliği kolaylaştırır. 


    Şifreli Geçiş Sistemlerinin Çalışma Prensibi

    Şifreli Geçiş Sistemleri, Personellerin belirli alanlara giriş-çıkışlarını takip altına alıp daha sağlıklı ortam yaratır. Şifreli Geçiş Sistemi Duvar ve ya turnike sistemi açtırımı olarak cihazın montajı yapılır. Personeller şifreyi girerek cihaza okutularak giriş ve çıkış yapma izni verilir. Bu sistem bilgileri yazılıma aktarır. Sistemleri kaydederek yönetimi ve güvenliği kolaylaştırır. Kullanımı sağlanacak olan sisteme size uygun olacak yazılım kurulur. Çalışanların işe giriş ve çıkış saatleri gibi bilgileri raporlar.


     


    Şifreli Geçiş Sistemi Hakkında 

    Şifreli Geçiş Sistemleri, güvenlik ihtiyacının sağlanmasının yanında iş yerine giriş çıkışları Şifreli Geçiş sayesinde kontrol etmektedir. Şifreli Geçiş Sisteminin en avantajlı kısmı şifreler kişiye ait olup güvenliği daha üst seviyeye sağlar. Geçiş Sistemleri arasında en çok tercih edilen Şifreli Geçiş Sistemleri birçok açıdan Kartlı Geçiş Sistemlerinden daha avantajlı olmaktadır Personeller veya müşteriler Şifreyi girerek kısa bir sürede geçiş yapmasını sağlamaktadır. Tek bir şifre ile kullanıcıları memnun etmek için %100 güvenlik sağlama yapmaktadır.


    Şifreli Geçiş Sistemleri Avantajları

    Şifreli geçiş sistemi üzerine geçerli şifre girildikten sonra kişiye ait yetkisini vermektedir. Personellerin, kart unutma veya kart kaybetme sıkıntısı yaşamadan kişiye ait tanımlanan şifreli giriş sayesinde geçişi sağlanmaktadır. Devamlı aktif olarak çalışanların giriş çıkışlarını göre bilmek için bilgisayara ihtiyaç duyulmaktadır. Bu sistem çeşitli raporlar hazırlanabilmektedir. Şifreli geçiş sistemi kullanım kolaylığı sayesinde yaygın olarak kullanımı sağlanmaktadır.


    Şifreli Geçiş Sistemlerinin kullanım Alanları;

    • Ofisler
    • Hastaneler
    • Oteller 
    • Fabrikalar
    • Şirketler
    • Apartmanlarda
    • Depolarda
    • Bankalarda

    Gibi alanlarda kullanımı sağlanmaktadır.

    Yorumlar

    Bu blog yazısı ile ilgili yorum bulunamadı!

    Yorumunuzu Yazın

    WhatsApp İletişim